Spirande projekidéer

spirande projektidéer

Det är inte bara våren som vaknar till liv nu. Kreativiteten spirar i Västra Småland och projektidéer föds. De senaste veckorna har varit fyllda av projektdialoger och informationsinsatser av olika slag. Några projekt är igång och kompletterar sina ansökningar inför beslutande LAG-möte 14 Juni, andra jobbar lite mera långsiktigt. Oavsett är det fantastiskt roligt att vara igång med verkstad.
Vill du få upp ett projekt för beslut till kommande LAG-möte ska ansökan finnas komplett hos oss till sista Maj så kontakta oss och kom igång med kompletteringar så snart som möjligt nu.
10 Maj har vi den allra sista årsstämman för gamla föreningen här på kansliet kl. 15.00 på eftermiddagen, sedan bommar vi igen den dörren för gott och lägger all energi i vår nya organisation.
17 Maj jobbar Leader på plats och är på Gislaveds Bibliotek mellan kl. 13.00-19.00, tanken är en ökad tillgänglighet i hela Leader-området.
Leader önskar en särdeles trevlig helg i vårt fina Västra Småland!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.