De första prioriterade projekten

Leader Västra Småland har haft sitt första prioriterande LAG-möte. 4 projekt var uppe för bedömning på bordet. 2 projekt nådde inte upp till rätt nivå och fick avslag, 1 projekt återremitterades med begäran om en del kompletterande information och 1 projekt prioriterades och går vidare för formellt beslut till Jordbruksverket.

Sommarliv i Dalen
Det heter projektet som LAG har prioriterat och är ett av flera event som går av stapeln i Gislaveds kommun under sommaren. I dalenparken kommer under 4 torsdagar lokala band att spela tillsammans med välkända artister som Kaliffa, Boris René, Saraha och Jakob Karlberg.

Målgruppen är sommarlediga ungdomar och familjer, samt tillresta besökare. Det blir allsång och musikunderhållning under eftermiddagen och aktiviteter för barnen. Projektet drivs av den ideella föreningen Film och Foto och medfinansieras av Gislaveds kommun. Så passa på att njuta några fina sommarkvällar i Gislaved, inget inträde och drogfritt. Till evenemangskalender.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.